Spoedgevallen

Voor spoedgevallen 's avonds, 's nachts of in het weekend kunt u ook buiten de normale openingstijden altijd een spoedafspraak maken bij de dienstdoende dierenarts via (0512) 513627 of kijk hier voor de dienstregeling en bel rechtstreeks.
Adres:
Dierenziekenhuis Drachten
De Bolder 74, 9206 AR Drachten
tel. 0512-513627
info@dierenziekenhuisdrachten.nl

Webcam

Ga naar de live webcam's

Webshop

Ga naar de webshop

Homepage

Ga terug naar de homepage

Facebook

Bezoek onze facebook pagina

Gastenboek

Ga naar ons gastenboek

Algemene voorwaarden

Lees onze voorwaarden
  • orthopedie

Dierenarts Jantsje Beijer-Hoekstra heeft zich in de loop der jaren via diverse trainingen in binnen- en buitenland gespecialiseerd in de Orthopedie.

 

Net als bij mensen, komen allerlei ziekten aan het bewegingsapparaat voor. In Dierenziekenhuis Drachten worden patiënten met  botbreuken, kruisbandproblemen, bot- en gewrichtsziekten zoals misvormingen, zenuw-aandoeningen (hernia's) en spierblessures dagelijks behandeld.

 


Sommige van de aandoeningen van deze patiënten  kunnen al aanwezig zijn vanaf de geboorte van een dier, andere aandoeningen kunnen zijn ontstaan tijdens een ongeval of bijvoorbeeld door overbelasting (sporthonden).

 

Dierenarts Jantsje Beijer helpt deze aandoeningen te herstellen door middel van chirurgische, therapeutische of andere corrigerende middelen.