Spoedgevallen

Voor spoedgevallen 's avonds, 's nachts of in het weekend kunt u ook buiten de normale openingstijden altijd een spoedafspraak maken bij de dienstdoende dierenarts via (0512) 513627 of kijk hier voor de dienstregeling en bel rechtstreeks.
Adres:
Dierenziekenhuis Drachten
De Bolder 74, 9206 AR Drachten
tel. 0512-513627
info@dierenziekenhuisdrachten.nl

Webcam

Ga naar de live webcam's

Webshop

Ga naar de webshop

Homepage

Ga terug naar de homepage

Facebook

Bezoek onze facebook pagina

Gastenboek

Ga naar ons gastenboek

Algemene voorwaarden

Lees onze voorwaarden
  • Vogels2
  • vogels (2)
  • vogels (1)
  • vogels (3)
  • vogels

Vogels nemen bij Dierenziekenhuis Drachten een belangrijke plaats in.

 

Dierenarts Anton Beijer is één van de weinige dierenartsen in Noord Nederland die zich hebben toegelegd op de behandeling van papegaaien, Ara's, Kaketoes en parkietachtigen. Hij is al 15 jaar lid van de American Association of Avian Veterinarians, is secretaris geweest van de Werkgroep Vogelziekten van de KNMvD en is veterinair adviseur van de het Vogelopvangcentrum de Fûgelhelling en de Stichting Papegaaienhulp.

 

 

Hij heeft zich verdiept en heeft veel ervaring in de problematiek met virusziekten als PBFD (veerrot en snavelrot ziekte) , Polyoma, papegaaienziekte (chlamydia psittaci, of chlamydiophilia) en Pacheco of Reo virussen. Maar ook ziektes als kliermaagverwijdingssyndroom (PDS of KDS) zijn gesneden kost en worden door hem wekelijks zo niet dagelijks gezien en behandeld. Maar u kunt natuurlijk ook bij hem terecht voor het kortwieken, het bijwerken van de snavel bij snavelproblemen, gedragsproblemen zoals verenplukken of een voedingsadvies.

Anton geeft regelmatig lezingen voor vogelverenigingen.