• Kat

Inenten ja of nee?

Vrijdag 25 november hebben we weer een actie!

VacciCheck titerbepaling voor € 25,00

Hoe? Klik op de rode knop om in onze online agenda te komen, kies voor het blokje - VacciCheck actie - , blader door naar vrijdag 25 november en maak een afspraak !

Meer weten over vaccineren op maat?

Klik hier

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuws september 2016

22 september update: inmiddels hebben wij een nieuwe collega paraveterinair gevonden!

Wij zijn op zoek naar een paraveterinair!

Het betreft een tijdelijk dienstverband (24 uur/week) i.v.m. zwangerschap van een van onze collega's..

Onze nieuwe collega voldoet aan het volgende profiel:

- heeft als opleiding minimaal Havo en voltooide opleiding tot paraveterinair Groenhorst College, AOC Terra of gelijkwaardig
- heeft bij voorkeur ervaring in de gezelschapsdierenpraktijk
- heeft een flexibele instelling en organisatietalent, is stressbestendig en is cliëntgericht
- is bereid avond- en weekenddiensten te draaien
- is woonachtig in de omgeving van Drachten

- is op korte termijn beschikbaar

Stuur uw sollicitatiebrief met C.V. naar
Dierenziekenhuis Drachten, de Bolder 74, 9206 AR Drachten, t.a.v. Annelies Koers of per e-mail:
annelies@dierenziekenhuisdrachten.nl