Spoedgevallen

Voor spoedgevallen 's avonds, 's nachts of in het weekend kunt u ook buiten de normale openingstijden altijd een spoedafspraak maken bij de dienstdoende dierenarts via (0512) 513627 of kijk hier voor de dienstregeling en bel rechtstreeks.
Adres:
Dierenziekenhuis Drachten
De Bolder 74, 9206 AR Drachten
tel. 0512-513627
info@dierenziekenhuisdrachten.nl

Webcam

Ga naar de live webcam's

Webshop

Ga naar de webshop

Homepage

Ga terug naar de homepage

Facebook

Bezoek onze facebook pagina

Gastenboek

Ga naar ons gastenboek

Algemene voorwaarden

Lees onze voorwaarden
  • Afscheid nemen

In memoriam

Een dier dat sterft leeft voort in ons hart

Deze pagina is bedoeld als eerbetoon aan de huisdieren die ons ontvallen zijn. Hier kunt u dierbare herinneringen aan uw overleden dier levend houden en met anderen delen. Dat kan met een gedichtje, een foto, een beschrijving van het leven met uw huisdier, u kunt dat op uw eigen manier invullen. Het is voor andere bezoekers niet mogelijk om hierop te reageren, het blijft uw eigen verhaal.

 

Annelies Koers uit Surhuisterveen
2016-05-30 | 19:50
Mijn allerliefste Rooie, al weer vier jaar geleden dat we jou moesten laten gaan. Ik mis je nog iedere dag. Toen je bij me kwam was je een grote wilde mensenschuwe volle kater van een jaar of 7. Het kostte me 3 maanden tijd om je vertrouwen te winnen maar dat kreeg ik daarna dubbel en dwars terug. Waar ik ging daar was jij ook. Je verhuisde een aantal keren met me mee naar een ander huis en had daar helemaal geen problemen mee, in tegenstelling tot de "gewone katten". Als ik de vogeltjes buiten aan het voeren was ging jij er rustig bij zitten kijken en al gingen ze op je hoofd zitten,nooit heb je een poging meer gedaan er een te vangen, dat had je de eerste 7 jaar van je leven waarschijnlijk al genoeg gedaan. en nu genoot je van je pensioen.Tien jaar lang was je mijn grootste kameraad, tot je stoere lijf het opgaf. Rust zacht mijn grote rode vriend.

Plaats een reactie