Spoedgevallen

Voor spoedgevallen 's avonds, 's nachts of in het weekend kunt u ook buiten de normale openingstijden altijd een spoedafspraak maken bij de dienstdoende dierenarts via (0512) 513627 of kijk hier voor de dienstregeling en bel rechtstreeks.
Adres:
Dierenziekenhuis Drachten
De Bolder 74, 9206 AR Drachten
tel. 0512-513627
info@dierenziekenhuisdrachten.nl

Webcam

Ga naar de live webcam's

Webshop

Ga naar de webshop

Homepage

Ga terug naar de homepage

Facebook

Bezoek onze facebook pagina

Gastenboek

Ga naar ons gastenboek

Algemene voorwaarden

Lees onze voorwaarden
  • dierhotel

Dieren Hotel

Voor welke dieren
Aan het  Dierenziekenhuis is ook een Dierenhotel verbonden.Het dierenhotel is alleen voor huisdieren met een medisch probleem die lastig of niet welkom zijn in een regulier pension. Voor deze baasjes is het ook wel fijn om eens 'zorgenloos' op vakantie te kunnen gaan.

 

Hondenpension
In tegenstelling tot de traditionele hondenpensions zitten de honden hier niet buiten op een kale betonvloer met tralies, maar lekker knus binnen. Zij hoeven niet door de tralies te kijken maar kunnen gewoon door veiligheidsglas hun soortgenoten bekijken in de aangrenzende kamers.

De kamers zijn ingericht met een mand, lekkere kleedjes, diverse speeltjes en wat attributen aan de muur zoals schilderijtjes. Dit alles om de kans op heimwee maar zo klein mogelijk te maken.

 

 

 

Bij mooi weer verblijven de honden afwisselend zoveel mogelijk buiten. Achter het pand ligt een afgeschermd stuk grond waar ze lekker kunnen rondrennen en spelen.

De totale uitloop is ca. 100 meter lang. In elke hondenhotelkamer is een videocamera (Webcam) aanwezig, waarmee u vanuit uw huiskamer óf vakantieadres via het internet uw huisdier toch kunt zien. Wellicht een geruststellende gedachte als u uw hond niet kunt meenemen, maar het toch ook wel een beetje “kaal” vindt zonder uw viervoetige kameraad.

 

Kattenpension
Naast de hondenkamers heeft Dierenziekenhuis Drachten nog een aparte kattenhotel afdeling voor zowel groeps- als individuele huisvesting. Ook het kattenpension kan via de webcam bekeken worden (webcam 5).

 

                                                             Voor reserveringen kunt u bellen: 0512-513627

Weest U er wel vlug bij, want met name in de vakanties is er altijd meer belangstelling dan dat er plaatsen zijn.

 

 

 

 

 

Download Algemene voorwaarden Dierenhotel 2013

Download Reserveringsformulier hond

Download Reserveringsformulier kat

Download Reserveringsformulier overige huisdieren