Spoedgevallen

Voor spoedgevallen 's avonds, 's nachts of in het weekend kunt u ook buiten de normale openingstijden altijd een spoedafspraak maken bij de dienstdoende dierenarts via (0512) 513627 of kijk hier voor de dienstregeling en bel rechtstreeks.
Adres:
Dierenziekenhuis Drachten
De Bolder 74, 9206 AR Drachten
tel. 0512-513627
info@dierenziekenhuisdrachten.nl

Webcam

Ga naar de live webcam's

Webshop

Ga naar de webshop

Homepage

Ga terug naar de homepage

Facebook

Bezoek onze facebook pagina

Gastenboek

Ga naar ons gastenboek

Algemene voorwaarden

Lees onze voorwaarden
  • adoptiecentrum

Adoptie Centrum

Dierenziekenhuis Drachten wil graag iets doen voor de dieren die het minder goed getroffen hebben of binnen komen als vondeling.

 

 

Daarom staat er in onze wachtkamer een huisdieren adoptiecentrum. Bij de opening van het Dierenziekenhuis is door de genodigden meer dan €1500,- bijeengebracht voor de verzorging en behandeling van (gewonde) vondelingen.

 

Nu staat er op de balie een adoptiedieren giftenpot waar u eventueel een kleine donatie in kan doen.

 

Dierenartsen en medewerkers gebruiken het geld uit de donaties om voor dieren zonder baasje, zo snel mogelijk weer een nieuwe eigenaar te zoeken. Ook worden er van deze donaties operaties of medische handelingen betaald van dieren zonder eigenaar.

 

Zoekt u een nieuwe kat of (kleine) hond: kijk dan regelmatig eens even in de wachtkamer bij de kennels of vraag onze assistente (telefonisch) of wij nog leuke dieren hebben zitten die graag een nieuw thuis zouden willen hebben bij een dierenliefhebber als u! Daarmee helpt u ons dieren helpen.

 Al onze adoptie dieren gaan ingeënt, gechipt, ontwormd en voorzien van een Europees Dierenpaspoort naar de nieuwe eigenaar.

 

 

 

 

 

 

Voor Flupke zijn we spoedig opzoek naar een fijn, nieuw huisje.
Flupke is bij ons gekomen omdat zijn eigen baasje in het ziekenhuis is opgenomen zonder uitzicht op een terug keer naar huis.
Hij is een gezonde 12 jarige gecastreerde kater, een echte heer op stand.
Flupke is een tijdje geplaatst geweest bij een gezin met andere katten, hij zocht het contact met andere katten niet op ook zijn kattenbak deelt hij liever niet met zijn soortgenootjes.

Hij is gewend om binnen en buiten te komen.
Gek op aandacht is hij zeker echter gek op honden is hij niet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de dieren in ons adoptiecentrum en bent u in het bezit van een Facebook account?

Like de pagina van het Dierenziekenhuis Drachten en u krijgt automatisch een nieuwsbericht.