Spoedgevallen

Voor spoedgevallen 's avonds, 's nachts of in het weekend kunt u ook buiten de normale openingstijden altijd een spoedafspraak maken bij de dienstdoende dierenarts via (0512) 513627 of kijk hier voor de dienstregeling en bel rechtstreeks.
Adres:
Dierenziekenhuis Drachten
De Bolder 74, 9206 AR Drachten
tel. 0512-513627
info@dierenziekenhuisdrachten.nl

Webcam

Ga naar de live webcam's

Webshop

Ga naar de webshop

Homepage

Ga terug naar de homepage

Facebook

Bezoek onze facebook pagina

Gastenboek

Ga naar ons gastenboek

Algemene voorwaarden

Lees onze voorwaarden
  • Bolder 74
  • honden (1)
  • honden (8)
  • katten (3)
  • konijnen (3)
  • vogels (2)

Bij Dierenziekenhuis Drachten kunt u ook terecht voor alle "gewone" behandelingen zoals vaccinaties, ontwormingen, kleine operatieve ingrepen (bijvoorbeeld castraties en sterilisaties, verwijderen van kleine gezwellen), simpele tandheelkundige ingrepen (tandsteenbehandelingen), onderzoek en behandelingen van kleine kwalen (oorontsteking, diarree, jeuk, huidaandoeningen etc).


Met andere woorden de zogenaamde algemene diergeneeskundige behandelingen die dierenartsen verrichten.

Dit wordt ook wel 1e lijns Diergeneeskunde genoemd.

 

U kunt dit het best vergelijken met zorgen waarvoor u zelf bij uw huisarts terecht kan. Uw huisarts kan de meeste medische basiszorg verstrekken. Op het moment dat uw huisarts niet over de benodigde kennis of apparatuur beschikt om een diagnose te stellen of een behandeling uit te voeren wordt u doorgestuurd naar het ziekenhuis waar een specialist de behandeling overneemt.

Het unieke van het concept van Dierenziekenhuis Drachten is dat dit gewoon intern kan gebeuren. Meestal is er geen nieuwe afspraak nodig, geen wachttijd of heen en weer rijden met uw dier en altijd de gegevens bij de hand. Dus geen kans op misverstanden bij overdracht van de patient of het dossier.

U als eigenaar hoeft niet het hele verhaal weer opnieuw te vertellen!

Natuurlijk hopen wij voor u en uw huisdier dat deze zo lang mogelijk gezond en fit blijft. Van onze kant proberen wij u zoveel mogelijk te helpen voorkomen dat uw huisdier gezondheidsproblemen krijgt.

Mocht uw huisdier toch ernstig ziek worden beschikken we binnen het Dierenziekenhuis dus over veel kennis en bijna alle denkbare apparatuur om uw huisdier verder te onderzoeken en te behandelen.