Spoedgevallen

Voor spoedgevallen 's avonds, 's nachts of in het weekend kunt u ook buiten de normale openingstijden altijd een spoedafspraak maken bij de dienstdoende dierenarts via (0512) 513627 of kijk hier voor de dienstregeling en bel rechtstreeks.
Adres:
Dierenziekenhuis Drachten
De Bolder 74, 9206 AR Drachten
tel. 0512-513627
info@dierenziekenhuisdrachten.nl

Webcam

Ga naar de live webcam's

Webshop

Ga naar de webshop

Homepage

Ga terug naar de homepage

Facebook

Bezoek onze facebook pagina

Gastenboek

Ga naar ons gastenboek

Algemene voorwaarden

Lees onze voorwaarden
  • honden (3)

Gastenboek

CasiBob uit CasiBob
2018-03-15 | 01:17
Hello. I'm Jeff
Maurice uit Nijmegen
2017-10-31 | 17:23
Ik ben een trouwe kijker :)
Ik kijk dagelijks naar de diertjes.
Ik zie ze komen en gaan maar altijd leuk om te zien.
Erg fijn voor de eigenaars dat ze mee kunnen kijken hoe het met ze gaat ღ
Jolanda van der Wal uit Nieuwediep
2017-10-26 | 11:50
Bij onze lieve Amerikaanse Bulldog was een kwaadaardige tumor in zijn neus ontdekt en werden wij doorgestuurd naar dit dierenziekenhuis. Wat werd dit een fijne ervaring. Erg betrokken en kundig personeel en onze hond werd zo lief behandeld. Ook alle lof voor de arts die ons heel rustig uitlegde hoe hij de tumor zou verwijderen en wat we verder nog konden verwachten. Hier nam de arts voor en na de operatie echt de tijd voor. Gelukkig kon onze hond na de ingreep meteen weer mee en zodra onze hond weer last krijgt van de tumor kunnen we altijd weer bij deze topkliniek terecht.
Vera Woudstra uit Leeuwarden
2017-07-25 | 20:24
Bij onze hond is een kwaadaardige tumor uit de lever gehaald. In de lever die hij over heeft zitten nog een een paar kleine puntjes (uitzaaiingen). Maar op dit moment heeft hij daar geen last van. Wij zijn dankbaar, dat jullie de grote tumor hebben verwijderd. zodat onze hond nog iets langer van zijn oude dag kan genieten Hij heeft nu een normale levensverwachting van een hond van zijn leeftijd (14 jaar).
Fam. Van kyra smit uit Buitenpost
2016-10-22 | 13:44
Ons hondje kyra had een kwaadaardige tumor in de kaak. Dus werden we doorgestuurd naar dierenkliniek drachten. Daar zijn we erg goed ontvangen. En met een duidelijke uitleg. Is de halve onderkaak verwijdert. Kyra doet het nu supermodel en eet haar brokjes vanaf dag 1. We willen jullie erg bedanken voor de goede begelijding. Bedankt

Fam. Bos uit Suameer
2016-07-15 | 11:52
Wil dierenarts Roos bedanken voor de liefdevolle begeleiding tijdens de euthanasie van onze kat Spot. En wil jullie bedanken voor het lieve kaartje wat we mochten ontvangen.
Bouma uit Oudega
2015-05-19 | 18:57
Vandaag is Jantsje Hoekstra bij ons op kraam visite geweest om ons pas geboren Kooikerpups te bekijken of alles goed was.
Het is ons eerste nestje en waren best zenuwachtig, en vroegen of er een arts bij ons thuis wou komen kijken, dat was geen probleem zei Jantsje en maakte voor diezelfde dag nog een afspraak.

Wat een geweldig lieve vrouw en neemt alle tijd om een praatje te maken en advies te geven kan niet beter. echt een top ziekenhuis een ook de werknemers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk.
super bedankt voor jullie inzet

groeten Fam Bouma
Edwin en Grietje uit TOLBERT
2015-03-03 | 13:24
Gisteren waren we voor het eerst met ons Mopsje Lonneke in het Dierenziekenhuis. We kwamen voor een titerbepaling en we zijn heel erg tevreden.
Wat een prachtige praktijk. Iedereen was erg vriendelijk en Lonneke werd erg lief en geruststellend behandeld. Van de prik in haar pootje heeft ze eigenlijk niets gemerkt. Tijdens het wachten op de uitslag hebbenwe heerlijk even koffie gedronken. Al met al een heel prettige ervaring. Bedankt voor de goede zorgen.
anja uit booischot
2014-12-18 | 21:36
bedankt voor de reactie\'s altijd ;Ben van Belgie dus ken jullie kliniek niet maar weet wel dat ik altijd antwoord krijg en das al super op zich een second opinie zoals ze zeggen kan wonderen doen ..Bedankt hiervoor..
Willy uit Lemmer
2013-12-04 | 12:05
Wat een mooi dierenziekenhuis en vriendelijke mensen werken hier.
We zijn hier voor het eerst geweest omdat onze hond een beschadiging had opgelopen in haar oog en onze dierenarts in Lemmer voorstelde om de operatie door een specialist te laten doen.
Onze hond is met succes geopereerd aan haar oog waardoor ze nu weer helder de wereld in kijkt.
Met dank aan dr. Jantsje Beijer die uitstekend werk heeft verricht.
Als we weer specialistische hulp nodig hebben (hopelijk niet..) voor onze hond of kat komen we zeker weer hier.
Joop en Hennie Ijsseldijk.... de Haas uit Assen
2013-06-14 | 14:23
Wij zijn vanmiddag met onze grijze roodstaart Gijs naar jullie kliniek geweest om Gijs te kortwieken.
Wat een geweldige kliniek en wat een fijn team .
Onze dank speciaal aan dokter Beijer, voor de geweldige behandeling van Gijs.
Inderdaad heeft Gijs van het hele gebeuren niks meegekregen door het roesje wat ie gekregen heeft.
Wij zullen zeker terug komen als het nodig mocht zijn.
Nogmaals heel veel dank .
Joop en Hennie
Ina uit Gasselternijveenschemond
2013-05-31 | 09:34
Op 14 april kwamen wij met onze Mechelse herder Sky bij jullie voor een MRI-scan. Hij was een week daarvoor aangereden door een auto en het leek erop dat zijn zenuwen waren beschadigd waardoor hij niet meer kon lopen Vlak na het inbrengen van het narcosemiddel stopte hij met ademhalen. Het bleek dat zijn longen vol zaten met bloed. Na een zeer snelle en alerte ingreep van jullie is hij geintubeerd en is het bloed weggezogen. Daarna is hij uit zijn narcose gehaald en de verdere procedure voor de MRI is stopgezet. Hij heeft nog een nacht in de zuurstof tank gelegen en we mochten hem de volgende dag bezoeken. Wat waren we gespannen over hoe we hem zouden aantreffen. Groot was onze verwondering en blijdschap toen we hem buiten de kooi zagen zitten met Sisca naast hem terwijl hij aan het eten was. Dat had hij de hele week ervoor niet uit zichzelf gedaan. Sisca liet ons zien dat hij ook al kon lopen en wij schoten van de ene verbazing in de andere. Uiteindelijk heeft hij na twee dagen de kliniek mogen verlaten. Sisca heeft ons nog wat tips meegegevenen we zijn weer naar huis gegaan. Weliswaar is de MRI niet doorgegaan maar nu bleek achteraf dat hij toch zijn bekken had gebroken. Hij is 29 mei geopereerd en is nu herstellende van de operatie. Op 14 juni mag hij naar Anja Aartsen om hydrotherapie te volgen. Al met al is het een lange weg geweest die we hebben moeten gaat maar dankzij adequaat ingrijpen van jullie en de goede verzorging in het weekend van Sisca is hij op weg om weer een gelukkig hondje te worden met nog gelukkiger eigenaren.
Jurjen Jans uit Buitenpost
2012-12-12 | 12:39
Op 1 december 2012 brachten we onze Berner Sennen Sultan meer dood dan levend naar uw ziekenhuis. Hij was toen al 12 uur lang bezig met een epileptische aanval, waar hij niet meer uit kon komen.
Dankzij uw professionele en vooral liefdevolle hulp konden we hem de maandag daarop weer ophalen. Onze dank geldt niet alleen voor de medische aspecten, maar zeker ook voor de wijze hoe met ons is omgegaan.
Het gaat weer helemaal normaal met hem. Helaas zal zijn ziekte niet overgaan, maar hij is voorlopig weer bij ons.
Dank aan jullie allen die hier aan meegewerkt hebben.
carolien v/d mark uit leeuwarden
2012-09-15 | 19:52
Graag wil ik jullie bedanken voor jullie lieve kaart na het verlies van mijn valkparkiet Kim. Vorige in laten slapen, Ik werd super lief en begripvol opgevangen. Ik was zo gehecht aan Kim, en mis haar ontzettend. Coco zijn maatje zoekt nog steeds door hele huis waar Kim is. Anton Beijer en alle medewerkers bedankt voor jullie lieve zorgen over Kimmetje.
Lorena uit tampa fl
2012-08-22 | 15:33
I like to see the puppies in webcams but the camera # 3 with babies are beautiful. :)


Ilove it.
fam hartman uit groningen
2012-08-04 | 10:30
we zijn ter kennismaking met onze grijze roodstaart coco in de praktijk geweest (nagels behandelen, vleugels knippen, chippen ,dna onderzoek om de sexe te bepalen, plus nog wat advies.) alles terwijl de vogel een slaaproesje krijgt .erg prettig ,goeie indruk,wij hoeven niet verder te zoeken als er wat is.
Fam.Huisman uit Boijl/Dalfsen
2012-04-21 | 12:30
Graag wil ik dokter Beijer en het hele team hartelijk bedanken voor de liefderijke behandeling en verzorging van onze Grijze Roodstaart papegaai Kareltje.
Hij was ernstig ziek toen we hem brachten, maar na behandeling en verzorging in het ziekenhuis gedurende ruim twee weken konden we hem weer mee naar huis nemen.
Momenteel gaat het heel goed met hem, hij fluit en kletst weer en is totaal niet bang geworden voor handen, hoewel hij toch heel wat behandelingen heeft moeten doorstaan.
Bij deze nogmaals: hartelijk bedankt!
irene uit drachten
2012-01-04 | 19:47
ik hoef niet veel meer te zeggen.
Goede/lieve mensen die meeleven met mens en dier.
Al jaren vaste klant met onze katten.
En als het nodig is komen ze ook bij je thuis.
Wat met onze Bras een hele geruststelling was toen we die in moesten laten slapen.
Nu weer 2 heerlijke katten, waar ze hoop ik nog even op moeten wachten voor ze die weer mogen zien voor de jaarlijkse APK keuring.
Kan ik met deze 2 naar toe, maar met vorige 2 ook geen probleem om een thuisafspraak te maken.

Gewoon zo door gaan Anton.
Groetjes Irene.
JOYCE MALLEE uit DEN HAAG
2011-12-19 | 05:16
WAT EEN FIJNE BERICHTJES ZIJN ER OVER JULLIE GESCHREVEN,DE SITE IS DAN OOK HELEMAAL OK.HET ZIEKENHUIS ZAL ER WEL NIET VOOR ONDERDOEN!!!Ga zo door lieve mensen, een lieve dierenvriend is er nooit een teveel.ik ga weer verder met lezen,voor mijn vraag moet ik geloof ik ergens anders Zijn,ik zoek het wel op.SUCCES
Huz uit drachten
2011-12-02 | 19:18
Ik vond het best gemeen want ik zou hier een rondleiding krijgen met de klas alleen het regende dus het ging niet door dat was zo jammer want ik had er zoveel zin i want dit is echt een goeie ziekenhuis
Huz uit drachten
2011-11-23 | 19:03
Hoi ik heb 2 december mijn spreekbeurt en ik was gister bij jullie voor informatie en rondleiding en ja hoor ik kom 2 dec met mijn hele klas bij jullie lkkr gezellig natuurlijk!Het mocht ook van jullie dus Groetjes Huz amedi
Tel. 0512-537410 P.S Dit telefoon nummer is alleen voor mensen die bij het ziekenhuis werken!!
huz uit drachten
2011-11-18 | 18:58
Hallo ik heb een spreekbeurt kben 11 en vroeg of ik naar jullie toe kon komn en kan ik dan mijn klas meenemen ik ga zometeen een afspraak maken .... h.amedi@deswetten.nl
ten Berge uit Emmen
2011-11-07 | 21:18
Hallo,

Wij willen jullie even bedanken voor de goede zorg voor ons hondje.
Kyra kon in eens niet meer lopen en wij konden bij geen enkele dierenarts terecht. Jullie hebben een plekje vrij gemaakt en haar direct geholpen.
Kyra moest zelf oefenen thuis en ze is een vechtertje en loopt al redelijk goed. Heel erg bedankt en we wilden jullie even laten weten dat we de service super vonden!

met vriendelijke groet,
fam. ten berge
overbeeke uit sint maartensdijk
2011-10-31 | 09:19
hallo,

onze vakantie is vrijdag 28 oktober wel heel erg vervelend afgelopen doordat wij met onze bijna drie jaar oude edelpapegaai Nina bij u kwamen en het onvoorstelbare gebeurde ze was te ziek om geholpen te worden.
we missen haar heeel erg.
we willen nog wel de complimenten geven voor het geduld dat julie hadden met onze kinderen die helaas van hun dierbare vriendinnetje afscheit moesten nemen.
u had zeer veel geduld voor mijn kinderen die heel verdrietig waren.
ons zoontje heeft een uur in de auto geprobeerd om alles te slopen zo boos en verdrietig was hij omdat wij nina niet meer mee konden nemen.

we zijn blij dat we sectie hebben laten verrichten en er uit is gebleken dat het niet besmettelijk was aangezien we nog een amazone hebben en een kakatoe van mei dit jaar.
we gaan weer op ons gemak op zoek naar nog een paar vriendjes papegaaien voor ons gezin.

wij vonden de in uw wachtkamer ook erg leuk.
mijn zoontje heeft het steeds over ze eerst was hij onder de indruk dat die ene geen oog had maar na uitleggen dat ze dan ook goed kunnen leven heeft hij dit goed opgenomen.

nogmaals mijn dank voor uw geduld met ons.
H & T (Jonkers) uit Leeuwarden
2011-09-17 | 17:16
Dag lieve mensen van de dierenkliniek.

Mijn naam is Jasper en ik ben de valkparkiet die begin september 14 dagen in de kliniek moest blijven omdat het niet zo goed met me ging. Dankzij de goede zorgen van dr. Beijer en zijn team ben ik volgens mijn baasjes nu weer helemaal de oude. Nogmaals mijn dank voor de goede verzorging en als ik me weer niet lekker voel meld ik me weer.
W.Veenstra uit Assen
2011-09-09 | 18:30
Graag wil ik jullie bedanken voor t kaartje wat ik heb mogen ontvangen na het verlies van onze valkparkiet lizzy.
Vorige week zijn we met haar bij jullie geweest alleen heeft ze het dus helaas niet mogen halen.
Ze is maar 2 jaar geworden.
Bedankt voor jullie goede zorgen ik was nog nooit eerder bij jullie geweest maar iedereen was superlief en begripvol.

Wiesje
Jannie uit De Westereen
2011-05-19 | 20:11
super service, goed opvang voor dieren tijdens de vakantie. Ook de verzorging van zieke dieren (spreek uit eigen ervaring) is helemaal super! Ga zo door.
Marloes uit Buitenpost
2011-05-06 | 18:24
Deze week was ik voor het eerst in het dierenziekenhuis, wat een mooie kliniek is dit en wat een fijne mensen werken hier. Je kunt echt merken dat hier alles om de dieren draait! Bedankt voor de goede zorgen en als er weer iets aan de hand is kom ik zeker terug
karen uit Groningen
2011-04-14 | 16:53
Super mooie site geworden, nu maar hopen dat de oude site van de Toren snel van het net verdwijnt want deze is veel frisser qua uiterlijk.
Anton Beijer, dierenarts uit Drachten
2011-04-07 | 10:59
Welkom in ons gastenboek. Laat hier uw wensen, complimenten of suggesties ter verdere verbetering van onze service achter !

Plaats een reactie